Over Tobias & egmond

20170826-Jamie & Tobias - 067

Tobias

Mijn naam is Tobias woonachtig in Kudelstaart, vlakbij Amsterdam.

Ik ben sinds 2010 bezig met fotografie. Sinds toen heb ik een grote diversiteit aan soorten fotografie geprobeerd. 

Van landschappen tot voetbalwedstrijden en ben langzamerhand steeds meer interesse gaan krijgen in portret fotografie. Vanuit de portret fotografie (zowel studio als op locaties) ben ik steeds meer in aanraking gekomen met bruiloften en is hier mijn passie verder gegroeid.

Het vastleggen van echte emoties op één van de mooiste dagen in iemands leven is het mooiste wat er is. Wanneer je iemand maanden later door middel van beeldmateriaal de dag kunt laten herbeleven is onbetaalbaar. Met mijn foto’s wil ik iets proberen te creëren wat over 10 jaar nog steeds mooi is om naar te kijken en wat echt opvalt.

De laatste 3 jaar ben ik mij steeds meer gaan focussen op videografie. De overeenkomsten tussen fotografie en videografie zijn er veel, belichting, compositie en ga zo maar door. Echter biedt video een aantal extra dimensies, waaronder beweging en geluid. Extra hulpmiddelen om emotie en gevoel over te brengen. Vanzelfsprekend pas ik dit toe in de bruiloften die ik heb mogen filmen, maar ook promotiefilms voor bedrijven, artiesten en evenementen.

Egmond

En ik ben Egmond woonachtig in IJsselstein. Mijn eerste kennismaking met digtale fotografie was met een Sony Digital Mavica in 1997. Maar mijn eerste DSLR kwam pas in 2006.

Portret fotografie op lokatie is wel waar mijn hart ligt samen met strobist fotografie. Foto’s maken met al het beschikbare licht.

Fotografie heeft mij een nieuw paar ogen gegeven waarmee ik nu anders naar mijn omgeving kijk. En het vast leggen van deze omgeving, om dit later terug te kijken, geeft mij de voldoening die ik zoek in fotografie.

Wil je ook zo’n moment vast leggen om hier later met plezier naar terug te kijken, dan willen wij jouw hier graag bij helpen.

20170604-20170604_DSC1531-Edit-Edit