Bedrijfsfilm

“Online presence” speelt een steeds grotere rol voor bedrijven. De juiste film en/of foto content is van grote invloed op het neerzetten van een beleving en sfeer. Ook het bereik op social media kan met de juiste content exponentieel groeien. Een bedrijfsfilm kan dan ook verschillende doeleinden dienen en elke film is uniek! Het neerzetten van de sfeer en het leveren van de kernboodschap is het belangrijkste!

Bedrijfsprentatie

Een bedrijfspresentatie is over het algemeen een iets uitgebreidere promotiefilm. Een bedrijfspresentatie toont bijvoorbeeld uw werkwijze, product of dienst. Ondanks dat het uitgebreider is houden we ook hier rekening met de aandacht van de kijker en proberen we het altijd kort en krachtig te houden.

Profielfoto's

Professionele zakelijke profielfoto’s zijn tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Een goed en professioneel portret is van groot belang, hiermee straal je professionaliteit uit. Opdrachtgevers, werkgevers en andere professionals in jouw branche kijken vaker dan jij denkt naar de persoon waar ze zaken mee doen. Onze foto’s kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op een CV, LinkedIn profiel, bedrijfswebsite of bij publicaties

Evenementen

Heeft u binnenkort een beurs, seminar, een feestelijke opening of het jaarlijkse personeelsfeest? Het kan ontzettend leuk en interessant zijn om van zo’n evenement een zogenaamde after-movie of een korte documentaire te hebben.